25-04-2022

Flour blev tilsat vores drikkevand i 1960'erne

Dr. Dean Burk PhD tilbragte 34 år på 'National Cancer Institute'. Her er en video, hvor han bekræfter, at fluor forårsager kræft.

Flour blev tilsat vores drikkevand i 1960'erne. Børn fik dengang flourpiller af staten, og det blev så derefter tilsat i tandpasta i påstand om, "at det beskytter vores tænder". Udover at massive mængder fluor giver folk kræft, så gør det dem også føjelige og sænker deres IQ.

Staten har holdt vores forfædre som slaver via misinformation og decideret forgiftning siden rockefeller overtog medicinalindustrien tilbage i 1920'erne - og nu står vi så her idag.

Der er stadig flour i vores drikkevand og du skal 'huske at drikke 2,5 liter om dagen, for at følge kostrådene'. Husk også at børste tænder to gange om dagen med fluorholdigt tandpasta, der ikke kun giver dig kræft, men som også ødelægger dine tænder.

Men hey, at vi alle eksponeres for en masse giftige og kræftfremkaldende elementer i vores hverdag, og vi risikerer at blive medicinske slaver - hvis ikke værre endnu - dø af det, så er det heldigvis ikke uden en lille gevinst...

Staten kan hvert år afholde et fornemt 'knæk cancer' show for de kendte, hvor de samler flere hundrede millioner kr. ind af befolkningens penge, som vi skal tro går til "forskning"

Det er en absolute joke.

Vi bliver simpelthen nød til at få ryddet op i de massive løgne og den toksiske verden vi alle længe er blevet og fortsat bliver serveret af Staten - endda for vores egne penge.

Seneste kommentarer

25.07 | 21:17

Hvad er prisen for sådan løsning

28.03 | 09:14

Hej Charlotte, Ja vore filtre fjerner stort set alt, vandet er 99,8% rent, de 2% er som du kan læse på min side, salte og mineraler der er tilbage. Ja vi har dokumentation på dette.

27.03 | 18:43

Fjerner filteret aluminium, strontium og barium? Og har i noget dokumentation på det, hvis ja? På forhånd tak for svar

10.05 | 09:01

Ja vores filter fjerne flour, vi sælger ubetinget verdens bedste vandfiltre. G1 - vandrenser - 0,05 μm renser 99,9% Forbindes hurtigt og nemt på vandhanen, og når du vil have krystalklart, sundt van

Del siden