7 Fordele Ved At Bruge Micro Spiral Filter

Bedre smag og bedre lugt af dit drikkevand. Micro Spiral Filtre har flere typer af vandfiltre som giver, bedre smag renere og bedre-lugtende drikkevand ved at fjerne klor og hundredvis af andre forurenende stoffer, som kan være i dit drikkevand. Micro Spiral Filtere giver dig en dejlig smag af rent drikkevand i dit hjem.

Koster meget mindre en flaskevand

Vores vandfiltre giver dig helt rent og, sundt vand, der koster meget mindre end flaskevand. Du kan nu få meget billigere, og meget renere vand end det kommercielle dårlige flaskevand og postevand.

Køb aldrig flaskevand mere - da den første falske vand kom i handlen, var der ingen der kunne forstå det, nu kan du købe det i dyre domme overalt. 0.5 liter vand koster 20 kr for en flaske på tankstation, altså 4 gange så dyrt som 1 liter brændstof. 

Reducerer risikoen for kræft

Reducerer risikoen for kræft. Filtreret vand er i høj grad med til at reducerer risikoen for endetarmskræft, tyktarmskræft og blærekræft ved at fjerne klor og urenheder fra vores drikkevand. 

Tilføjelsen af klor til vores drikkevand begyndte i slutningen af 1800-tallet og i 1904 var det standard i vandbehandling verden over, og for det meste forbliver det sådan i dag. 

Vi bruger klor, fordi det er den sikreste eller selv den mest effektive midel til desinfektion, vi bruger det, fordi det er det billigste at bruge.

På trods af alle vores høj teknologiske fremskridt, vil vi hovedsageligt stadig væk hælde blegemiddel i vores drikkevand, før vi drikker det. De langsigtede virkninger af chokkerende, drikkevand har netop for nylig blevet anerkendt. Ifølge det amerikanske råd af miljøkvalitet, "Kræft risiko blandt folk drikker chlorerede vand er 93% højere end blandt dem, hvis vand ikke indeholder klor.

Fjerner farlige bakterier

Fjerner farlige bakterier, Micro Spiral Filter systems kan selektivt fjerne farlige forureninger fra dit drikkevand, men på samme tid, fastholde sunde mineralforekomster der har balance og pH i dit drikkevandet. Du kan få forurenende-fri drikkevand med Micro spiral Filter System. Så ring til os idag, +45 31 32 32 86 så vi kan rådgive, hvilken enhed der er bedst for dig.

Bedre sundhed og helbred

Rent drikke vand, filtreret vand beskytter din krop fra sygdom og fører til større generelt sundhed. Micro Spiral Vandfiltre give dig ren, og klar drikkevand for bedre sundhed.

I sin officielle årsrapport, er den amerikanske præsidents for Cancer Panel han anbefaler, at folk bruger filtreringsenheder til at mindske eksponeringen for kræftfremkaldende stoffer.

"Det bekræfter, hvad uafhængige test viser," siger Peter J. Censky, administrerende direktør for Water Quality Association. "Hjemme vandbehandling er en gennemprøvet endelig barriere mod mange skadelige kemikalier. Enkeltpersoner og familier har mange muligheder for at reducere eller fjerne kemiske eksponeringer i drikkevandet. For eksempel kan filtrere postevand eller brøndvand mindske eksponeringen for adskillige kendte eller mistænktlige kræftfremkaldende stoffer eller hormonforstyrrende kemikalier.

Rent sund drikkevand

Rent sundt drikkevand. At drikke rent vand er især vigtigt for voksende og børn. Rent, sundt drikkevand er alt afgørende for et barns ordentlig mentale og fysiske udvikling.

Ifølge EPA, er bly & fluor i drikkevandet, hævder at det bidrager til 480.000 tilfælde af indlæringsvanskeligheder hos børn hvert år i USA alene. Det er især vigtigt for gravide kvinder at drikke rent vand da bly i drikkevand kan forårsage alvorlige fosterskader.

Beskyttelse mod forurening, pesticider og Microplast

Beskyttelse mod toksiner. Vand filtre er den sidste forsvarslinje (LLoD) mellem krop og toksiner, der kan være til stede i vores drikkevandet. Micro Spiral Filter system gør dit drikkevand 100% sikkert at drikke, (bemærk vores sortiment af drikkevand filtre giver forskellige mængde vand som kan filtres. 

En nylig rapport fra Ralph Nader Study Group, efter at have gennemgået over 10.000 dokumenter erhvervet sig gennem Freedom of Information Act, er det bekræftet, "USA `s drikkevand indeholder mere end 2100 giftige kemikalier, der kan forårsage kræft."

Seneste kommentarer

25.07 | 21:17

Hvad er prisen for sådan løsning

28.03 | 09:14

Hej Charlotte, Ja vore filtre fjerner stort set alt, vandet er 99,8% rent, de 2% er som du kan læse på min side, salte og mineraler der er tilbage. Ja vi har dokumentation på dette.

27.03 | 18:43

Fjerner filteret aluminium, strontium og barium? Og har i noget dokumentation på det, hvis ja? På forhånd tak for svar

10.05 | 09:01

Ja vores filter fjerne flour, vi sælger ubetinget verdens bedste vandfiltre. G1 - vandrenser - 0,05 μm renser 99,9% Forbindes hurtigt og nemt på vandhanen, og når du vil have krystalklart, sundt van

Del siden