Af skade bliver man klog

Mit navn er Britta, jeg bor på Bornholm. Jeg har altid troet at vandet på Bornholm var det bedste jeg kan da også smage forskel når jeg er ude og rejse, så glæder vi os altid til at komme hjem igen til vores eget vand, så da min søn kom hjem med et filter den lille euro model og sagde, nu ville han sætte det på, sagde jeg at det skulle han ikke, vores vand fejlede ikke noget.

Men af skade bliver man klog. Han forklarede at det gjorde det - han satte det på - og sikke en forskel. Vi drikker dobbelt så meget vand nu, vi bor i Vestermarie på Bornholm og vi har skiftet filter flere gange. Vi købte senere hen G1 modellen til 25.000 liter rent vand.

Filtret er helt beskidt efter bare 90 dage og det snupper også som extra gevinst næsten alt kalk fra vores vandet.  Vi har en kat og den drikker pludselig ikke vand ude mere, men inde i dens skål.

👍👍👍👍👍

Med Venlig Hilsen Britta Poulsdatter 

Både te og kaffe smager 100% bedrer

Mit navn er Ketty Petersen, jeg bor på Bornholm i Rønne, jeg købte et G0 filter af Teis, og sikke en stor forskel, først troede jeg ikke på det, men jeg har 3 hunde og de drikker altså dobbelt så meget vand nu.

Ang mig selv så drikker jeg rigtig meget vand nu, jeg er 71 og dehydreringer er ikke godt for os gamle.  Jeg køber aldrig vand mere og har altid en drikkedunk med mig over alt, med helt rent vand fra G0 filter.

Jeg kan ikke drikke vand hos andre nu - ja det lyder mærkeligt, men det er ligesom kroppen ikke vil have det mere. Både te og kaffe smager 100% bedrer også grøntsager som er kogt i rent vand samger bare så dejligt.

👍👍👍👍👍

Med Venlig Hilsen Ketty

Vi drikker dobbelt så meget vand nu

Pølsemanden i Smørum. Hej Teis, og tak for snakken om dit vandfilter, jeg har nu modtaget det og sikke en stor forskel, min søn drikker vand igen 😀  og vi drikke dobbelt så meget vand nu her hjemme. Du havde jo ret, det er helt lugtfri og rent og smager 100 gange bedre nu, tak for det min ven.

👍👍👍👍👍

Vi ses snart.  Hilsen Pølsemanden Mogens.

Vandfilter med til Spanien

Jeg tog dette vandfilter med til Spanien på ferie. G0 modellen også kaldet rejsefilteret, vandet er meget kloret i spanien, så man skal altid købe vand, men dette filter tog faktisk både klor, lugten og smag, så vi behøvede ikke at købe vand mere, det var dejligt.

Tak til dig Teis. Nu sparer vi også penge og glædes over at vi har rent vand i vores haner i spanien. 

👍👍👍👍👍

Med Venlig Hilsen Berit Kanstrup 

Seneste kommentarer

25.07 | 21:17

Hvad er prisen for sådan løsning

28.03 | 09:14

Hej Charlotte, Ja vore filtre fjerner stort set alt, vandet er 99,8% rent, de 2% er som du kan læse på min side, salte og mineraler der er tilbage. Ja vi har dokumentation på dette.

27.03 | 18:43

Fjerner filteret aluminium, strontium og barium? Og har i noget dokumentation på det, hvis ja? På forhånd tak for svar

10.05 | 09:01

Ja vores filter fjerne flour, vi sælger ubetinget verdens bedste vandfiltre. G1 - vandrenser - 0,05 μm renser 99,9% Forbindes hurtigt og nemt på vandhanen, og når du vil have krystalklart, sundt van

Del siden