40.000 ladede porer. Filtret har en enorm indre overfladestruktur, op til 500 m² / gram.

Udover den effektive mekanisk filtrering vist ovenfor  som filtermaterialet endvidere udstyret med en effektiv absorption funktion ( til venstre ) i og med en stærk positiv (+) ladning, der tiltrækker vira, bakterier etc., og disse binder til filtervæggene. En virus er fanget af en spiralformet struktur med ca. 40.000 ladede porer. Filtret har en enorm indre overfladestruktur, op til 500 m² / gram.

Micro Spiral. En ny, effektiv og testvindene vandrensning teknik. En kort introduktion. Micro Spiral Filtere kan ikke sammenlignes med nogen andre måder at filtrere vand på.

Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til rensning af vand forurenet med radioaktive affaldsprodukter

Filtermaterialet blev oprindeligt udviklet til rensning af vand forurenet med radioaktive affaldsprodukter som Cæsium-137 nuklear reaktors ( helt op til 99,7%) blev renset med micro spiral filtere. Det viste sig også at være yderst effektivt mod alle tungmetaller og kemikalier samt mod bakterier og parasitter. Flere praktiske produkter til forskellige formål er nu blevet udviklet. 

Det unikke materiale tiltrækker og opfanger næsten alle fremmedlegemer i vandet og det vil sig at mineraler, sporstoffer og salte bliver tilbage efter oprensning.

Micro Spiral Filter Med Fire Teknikker i En

Filtermaterielet virker på fire måder: illustreret til højre er det trin, hvor kun vand molekyler kan passe gennem spiralerne. Affaldsprodukter medicinske og andre kemikalier bliver effektivt opfanget og kan ikke komme tilbage i vandet igen, modsat ved kendte teknikker og selv vedhøje trykimpulser som er almindeligt i alle rørledninger. 

Desuden er det muligt for mineralerne at forblive i vandet, således at mineralbalancen bevares for kroppen. Filtret er effektiv mod næsten alle forureninger og kan fjerne følgende stoffer, blandt mange andre, op til de angivne procenter afhængigt af den indledende vandkvalitet: * aluminium 90%, bly 99%, kobber 97%, cæsium-137 99,7%, cadmium 90%, jern 95%, klor 100%, bakterier 99,9%, pesticider 98%, petrokemikalier 88%, uran 98,4% m.m 

Sundt vand med mineraler

Afhængigt af hårdheden af vandet, før rensning, vil filtret producere vand med netop den rigtige mængde af mineraler og sporstoffer. En microspiral patron (vist billede) kommer i tre forskellige standarder som du vælger afhængigt af hårdheden af dit vand. Patronen indikerer selv, når den skal udskiftes, og den er meget enkel at skifte.

Øget Kapacitet Over Tid

Interessant at bemærke, er, at kapaciteten af patronen med patenteret microspiral materiale faktisk stiger over tid, snarere end den falder. Andre materialer på markedet såsom carbon-kul eller keramik bliver kapaciteten meget hurtigere forringet og man skal udskifte filtermatriale hver anden måned. Mens micro spiral filter bare renser og renser og atter renser. 

Bakterier og Parasitter - Certificering

Filteret er certificeret og godkendt til bekæmpelse af bakterier og parasitter og betyder at vand ikke længere behøver at blive kogt, inden indtagelse hvis det er blevet filtreret med microspiral filtret.

Microspiralfilter - løsningen

Hvis du har brug for et filter, der fjerner uønskede stoffer i vandet, men bevarer de sunde mineraler, er denne nye og patenterede teknik løsningen. Flere af de mest omfattende test er blevet udført af Pasteur Research Institut, som nu anbefaler microspiral filter til brug i skoler og hospitaler samt i hjemlige miljø, på grund af de imponerende resultater af de gentagende og løbene tests.

Tabel - kompilering rensning kapacitet

(Micro spiral filterporøsitet 0,05-0,1 mikron testet på forskellige tidspunkter - resultaterne kan variere efter vandforurening og flow gennem filteret)

Tabellen nedenfor er resultaterne af behandling med mikro spiral filter monteret i de større vand renseapparater (G1, G2, G3.) Rensning var postevand fra et par forskellige byer med relativt meget vandforurening.

(Bla Uppsala og Ängelholm). Materialet blev oprindeligt udviklet til at bortfiltrere radioaktive partikler, for eksempel efter ulykker i atomkraftværker, og har derfor en overraskende stor effektivitet, især når det drejer sig om tungmetaller, som illustreret i nedenstående tabel

Virus og Bakterier Tabel

Seneste kommentarer

25.07 | 21:17

Hvad er prisen for sådan løsning

28.03 | 09:14

Hej Charlotte, Ja vore filtre fjerner stort set alt, vandet er 99,8% rent, de 2% er som du kan læse på min side, salte og mineraler der er tilbage. Ja vi har dokumentation på dette.

27.03 | 18:43

Fjerner filteret aluminium, strontium og barium? Og har i noget dokumentation på det, hvis ja? På forhånd tak for svar

10.05 | 09:01

Ja vores filter fjerne flour, vi sælger ubetinget verdens bedste vandfiltre. G1 - vandrenser - 0,05 μm renser 99,9% Forbindes hurtigt og nemt på vandhanen, og når du vil have krystalklart, sundt van

Del siden