11-10-2021

Professor frygter dansk drikkevand er i fare: - Det her er noget farligt stads

Danske Vandværker har allerede fundet giftstofferne ved flere boringer, og nu slår professor alarm på vegne af det danske drikkevand. 

En sag om forurenet oksekød i Korsør kan vise sig at have betydning for hele Danmarks drikkevand.

For lige nu kan farlige kemikalier være ved at sive ned i jorden hundredvis af steder landet over. Giftstofferne bliver i kroppen i mange år og kan være med til at fremkalde kræft, ufrivillig abort og skade immunforsvaret. Det kan også overføres fra gravide kvinder til deres ufødte børn.

Sådan lyder advarslen fra forskningsleder og professor i miljømedicin ved Syddansk Universitet og adjungeret professor ved Harvard University Philippe Grandjean, der er en af verdens førende forskere inden for det stærkt sundhedsskadelige kemikalie PFOS

Seneste kommentarer

25.07 | 21:17

Hvad er prisen for sådan løsning

28.03 | 09:14

Hej Charlotte, Ja vore filtre fjerner stort set alt, vandet er 99,8% rent, de 2% er som du kan læse på min side, salte og mineraler der er tilbage. Ja vi har dokumentation på dette.

27.03 | 18:43

Fjerner filteret aluminium, strontium og barium? Og har i noget dokumentation på det, hvis ja? På forhånd tak for svar

10.05 | 09:01

Ja vores filter fjerne flour, vi sælger ubetinget verdens bedste vandfiltre. G1 - vandrenser - 0,05 μm renser 99,9% Forbindes hurtigt og nemt på vandhanen, og når du vil have krystalklart, sundt van

Del siden